درباره ما

داروسازی کیمیا رشد

در سال 1372 تاسیس شد

کیمیا رشد

شرکت تولیدی مکمل های غذائی و دارویی دام و طیور کیمیا رشد گرگان
تاریخچه کیمیا رشد

شرکت تولیدی مکمل های غذائی و دارویی دام و طیور کیمیا رشد گرگان در سال 1372 فعالیت خود را در زمینه تولید مکمل های غذائی و داروئی دام و طیور، در شهرک صنعتی آق قلا آغاز نمود.

درسال 1376، همزمان با توسعه صنعت دام و طیور در کشور، این شرکت در راستای سیاست خود کفائی در زمینه نهاده های دام و طیور، نسبت به راه اندازی خطوط تولید دی کلسیم فسفات و پودر چربی اقدام نمود.

توسعه کیفی محصولات نیز همواره فرا روی مدیران شرکت قرار داشت، به نحوی که استقرار سیستم مدیریت کیفیت براساس استانداردISO 9002: 1994 در سال 1378 صورت گرفت. اخذ استاندارد ملی ایران جهت تولید دی کلسیم فسفات درسال 1381، اخذ استاندارد ISO 9001: 2000 در سال 1383 و همچنین صادرات محصولات تولیدی به بسیاری ازکشورها، تنها بخشی از تلاش ها جهت دارابودن کیفیت برتر محصول، و مشتری مداری در شرکت کیمیا رشد است.

در راستای توسعه کمی محصولات، و هم چنین دست یابی به تکنولوژی نوین، ازسال 1382 شرکت کار بر روی دو محصول جدید رکسارسون و کولین کلراید را در واحد تحقیق و توسعه خود آغاز، و با تکمیل پروژه های فوق، برای اولین بار درکشور ازسال 1383 آن ها را به بازار مصرف دام و طیور عرضه نمود.

شرکت کیمیارشد با بهره گیری از متخصصان مجرب تغذیه دام و طیور، و اخذ مجوز از سازمان دامپزشکی کشور، قادر به ساخت مکمل های سفارشی با فرمول خاص متناسب با سن، نژاد، دوره پرورش و دوره تولید دام و طیور و آبزیان بر اساس تقاضای دامداران، مرغداران و آبزی پروران می باشد.

در سال 1386 با پیشرفت روزافزون صنعت دام و طیور در ایران و بویژه استان گلستان، صنایع جانبی و پشتیبان متناسب با آن را ایجاب می نماید که شرکت بتواند در یک نگاه راهبردی نیازهای حال و آینده صنعت دام و طیور کشور را پاسخگو بوده و ضمناً با استفاده ازتکنولوژی های روزآمد و استانداردهای نوین داروسازی سهم قابل توجهی ازبازارهای داخلی و جهانی را کسب نماید.

شرکت کیمیارشد در این راستا و با درک عمیق از ضروریات افزایش کیفیت و محصولات دارویی تولید داخل با هدف بهبود بهره وری در واحدهای پرورش دام و طیور در داخل کشور و گسترش صادرات غیر نفتی با مرغوبیت و کیفیت جهانی در بخش بین المللی، اقدام به احداث کارخانه ای منطبق با معیارهای جهانی نمود.

داروسازی کیمیارشد در زمینی به مساحت 5000 مترمربع و با زیر بنای 1800 مترمربع درسال 1385 طراحی گردید و پس از طی مراحل مختلف با بهره گیری از مدرنترین تاسیسات و ماشین آلات ساخت داروهای دامپزشکی و تائید کیفی استانداردهای ISO7 و ISO8 درسال 1387 به مرحله بهره برداری رسیده است.

بخش تولید این واحد داروسازی دارای 900 مترمربع زیر بنا بوده وبه شکل Clean Room (اطاق تمیز) و تحت استانداردهای ISO7 و ISO8 طراحی و احداث گردیده است.

بدون شک تاسیس و بهره برداری از این واحد مدرن داروئی بدون حمایتها و رهنمودهای سازمان دامپزشکی کشور، اداره کل دامپزشکی استان گلستان، اداره کل صنایع گلستان و سایر سازمانهای ذیربط میسر نبوده و حجم سرمایه گذاری بالایی انجام شده در احداث این واحد تولیدی بر اساس نگرش استراتژیک سازمان دامپزشکی و متولیان امور داروئی سازمان دامپزشکی به امر تولید محصول مناسب (GMP) در یک محیط کاملاً صنعتی و منطبق با استانداردهای به روز صنعت داروسازی بوده است و مدیریت و کارکنان پرتلاش مجموعه کیمیا رشد همواره خود را مدیون الطاف پروردگار متعال و رهنمودهای تمامی عزیزان می داند که در احداث و راه اندازی این واحد داروئی دامپزشکی کشور ما را مرهون محبت ها و حمایتهای معنوی خود نمودند.

واحد تحقیق و توسعه

واحد تحقيق و توسعه شرکت داروسازی کيميا رشد به عنوان قلب شرکت با بکارگيری پرسنل مجرب و دستگاه ها و تجهيزات پيشرفته ، با ارائه انواع فرمولاسيون در راستای اهداف شرکت در جهت نيل به دستيابی محصولات با کيفيت ، متنوع و مورد نياز بازار گام بر می دارد . پرسنل بخش تحقيق و توسعه متشکل از دامپزشکان ، داروسازان ، مهندسين و کارشناسان شيمی و ميکروبيولوژی همواره تلاش دارند با بهره گيری از آخرين منابع علمی معتبر و فن آوری های روز دنيا ، نسبت به طراحی و فرمولاسيون محصولات جديدی که تامين کننده کردن نياز بازار دارويی کشور نيز می باشند ، بپردازند . عمده ترين فعاليت اين گروه دستيابی به فرمولاسيون داروهای جديد بر پايه مستندات علمی معتبر در زير واحد فرمولاسيون گروه می باشد . تلاش اين واحد بر آن است تا ضمن انتخاب ، ساخت و عرضه هر چه بيشتر و هر چه سريعتر محصولات جديد به منظور غنی تر نمودن سبد محصولات شرکت ، بهترين کيفيت ممکن برای محصولات جديد را در نظر گرفته تا از طريق جلب رضايت عمومی مشتريان و مصرف کنندگان ، عبارت « مشتری مداری » را از مرحله شعار به مرحله عمل در آورد .

عمده فعاليت های اين گروه شامل :

  • جستجوی مقالات .
  • انتخاب داروهای جديد .
  • مطالعه در خصوص شرايط توليد محصولات جديد .
  • طراحی فرمولاسيون داروهای جديد .
  • مطالعات پيش فرمولاسيون .
  • توسعه بخشيدن به متدهای آناليز .
  • طراحی تست های پايداری تسريع شده .
  • برطرف سازی اشکالات موردی در فرآيندهای توليد و کنترل کيفيت .
  • تدوين پرونده جامع دارو .
  • ارزيابی رقبای داخلی و بين المللی در جهت پيدا نمودن راهکار مناسب در ارتقاء فروش .
  • فعاليت های آموزشی ( اجرای سمينار – چاپ فصلنامه – پوستر – بروشور و … ) جهت ارتقاء سطح دانش مصرف کنندگان داروهای شرکت .
  • گردآوری و جمع آوری داده ها و تبديل آنها به اطلاعات مورد نياز جهت تصميم گيری مناسب .

در طی سالهای فعاليت گروه تحقيق و توسعه ، اين واحد و آزمايشگاه وابسته به آن موفق به کسب پروانه ها ، مدارک و تقدير نامه های مختلفی گرديده که از آن جمله می توان به موارد ذيل اشاره نمود :

  • دارای گواهينامه تحقيق و توسعه از وزارت صنايع و معادن .
  • عضو رسمی انجمن مراکز تخصصی تحقيق و توسعه صنايع و معادن .
  • لوح تقدير مدير برتر تحقيق و توسعه کشور .
  • تنديس مدير تحقيق و توسعه برتر کشور .

واحد فرمولاسيون تمام مراحل تکوين يک فرمولاسيون دارويی ، از مرحله پيش فرمولاسيون تا توليد بچ آزمايشی و صنعتی و معتبر سازی روش های ساخت و آزمايش که در نهايتا به تدوين پرونده دارويی DMF منجر می شود در اين واحد انجام می گيرد . اين واحد از سه قسمت تشکيل شده است :

توسعه و طراحی فرمولاسيون : در اين واحد با استفاده از دانش و تجربه کارشناسان متخصص با به کارگيری آخرين نسخه از منابع دارويی ، انتخاب مواد جانبی ، اشکال دارويی مناسب ، بسته بندی و ساير موارد مرتبط انجام و روشهای مورد نظر تا تاييد و تصويب فرمولاسيون بهينه ادامه می يابد . تمامی آناليزهای مورد نياز مطابق با آخرين نسخه فارماکوپه به همراه مطالعات پايداری از جمله مطالعات تسريع شده ، ميان مدت و ادواری در اين واحد انجام می شود .

بخش آناليتيک : تمامی آزمايشات آناليتيک مطابق با آخرين روش های فارماکوبه ( USP.BP.EP ) و نيز معتبر سازی روش های آناليتيک در اين واحد انجام می شود .

بخش مستند سازی : تمامی مستندات علمی و عملی مرتبط با فرمولاسيون بهينه سازی شده و يا فرمول جديد که در DMF های دارويی مورد استفاده قرار می گيرد در اين بخش گردآوری می گردد .

همچنين مشاورين علمی و دانشگاهی در زمينه های فارماکولوژی ، بيوفارماسی ، شيمی دارويی و ساير زمينه های مرتبط همواره در اختيار اين گروه بوده و در مواقع لزوم از همکاری اساتيد دانشگاه های گوناگون استفاده می شود ( بويژه برای انجام آزمايشات همسنگی زيستی محصولات و مقايسه آنها نسبت به محصولات مشابه خارجی ) .